Wednesday 4 December 2019

NAJLJEPSI JE NA SVIJETU MOJ RODNI KRAJ FREE DOWNLOAD

Sa odobrenjem mitropolita Irineja, porodica Slavka Stokovica je pri novogracanickoj eparhiji osnovala fond milosrdja "Sveti Djordje", krsne slave Stokovica. Veliki je srpski patriota. Otac mu je drzao dva restorana, i dobro mu je islo, ali je napravio veliku gresku kada je tokom rata podrzao monarhiste, a ne komuniste. Kako su pristizale nove generacije Srba, koje su osvajale ovaj grad, tako je srpska kolonija rasla i selila se. Pre dvadesetak godina najveci broj Srba radio je u ugostiteljstvu. najljepsi je na svijetu moj rodni kraj

Uploader: Tygokree
Date Added: 6 February 2008
File Size: 52.84 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 7664
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Former head of navigation, St.

Restoran "Kragujevac" vodi Desa Blagojevic. Danas je ovaj doktor vlasnik privatne klinike i cenjeni strucnjak u Detroitu. Tu je i Rade Rebic, nekadasnji sekretar vojvode Djujica, autor knjiga "Drazina Srbija", zbirke " Cetnicka biblioteka" i urednik nekadasnjeg lista "Cetnik".

najljepsi je na svijetu moj rodni kraj

U basti rastu paprika, krastavci i paradajz sa srpskim semenom, a u kuci na zidovima su slike srpskih junaka i sire familije. Mila Jovovic je bila najbolji djak te skole, kao sto je bila najbolja i u skoli baleta. Let's start with some photos from the area.

Destination Guide: Bodegraji (Brodsko-Posavska Županija) in Croatia | Tripmondo

Ucestvovao je u borbi za odbranu Beograda. Rekao joj je da mora da napusti Cikago i da predje u Holivud, jer tamo se sklapaju glumacki poslovi. Boravio je u skolskom internatu, ucio, a krajem pedesetih Cedo Ristovski je poceo i da radi. Snjimak je napravit god. Proputovala je bezmalo citav svet, srecno je udata za Milosa Sekulica, arhitektu koji je dizajnirao najglamuroznije butike na Medison Aveniji u Njujorku, proslogodisnjeg dobitnika svetske nagrade za projekat robne kuce "Robinson - Sikon Skver" u Bangkoku.

O velicini umetnosti mlade Nikol Milenkovic govori sedam nagrada koje je dobila na americkim i svetskim muzickim takmicenjima i koncertima. Ljudino moja zelim ti sve najbolje u zivotu.

Karaoke - Serif Konjevic - Sta On To Ima Sto Nemam Ja

Upoznali smo se u Detroitu, zavoleli i vencali. A collage of Venice: U prestiznoj knjizi Amerike "Ko je ko" nalazi se ime dr Dusana Kosovica, psihoanaliticara i neuropsihijatra, vlasnika vec cuvenog "Centra za stres" iz Njujorka. Najvise ih je bilo u Pensilvaniji, Micigenu, Ohaju i Ilinoisu. Donator crkve bila je lokalna rudarska kompanija "Canada Co.

Na toj funkciji izborio se za mnoge dozvole srpskim humanitarnim organizacijama za uvoz hrane, medicinske opreme i lekova, a direktnim urgencijama kod kongresmena Randi Kaningema i kod republikanca Njuta Gringica za bolje razumevanje srpskih problema.

Isla je i u privatnu glumacku skolu Mikija Runija, u kojoj se, kaze, sretala sa Rajanom O'Nilom, Eliotom Guldom i Tomom Selakom, za koga se tvrdi da je, takodje, srpskog porekla.

Ljubi Kadra - HD Vdieos Portal

Radilo se puno, po dvanaest sati. Ova druga je pre dve godine proslavila pedeset godina postojanja.

najljepsi je na svijetu moj rodni kraj

Kada je posle rata pristigao treci talas srpskih emigranata u Micigen, sa njima je Dragica Stokovic, koja je bila predsednica Kola srpskih sestara postala je kuma crkvenog doma, a Slavko Stokovic kum ikonostasa. Americko osiguranje ga je procenilo nx pet miliona dolara. Privatno bavio se prodajom nekretnina. Od osnivanja fonda "Gracanica" do Mnogi nasi ljudi su uspeli da spoje biznis i politiku.

Category:Populated places in Mačva District

Sa odobrenjem mitropolita Irineja, porodica Slavka Stokovica je pri novogracanickoj eparhiji osnovala fond milosrdja "Sveti Djordje", krsne slave Stokovica. Beogradjanin dr Marko V.

Bio je vrlo aktivan u logoru, kao ucitelj ucestvovao je u formiranju srpskog pozorista " Rodna gruda". Najvise ih je oko Ciriha - 10 i Berna - 5.

Poslednjih desetak godina, medjutim, nove generacije intelektualaca i biznismena u Cikagu su osnovale, prvo Americko-srpsko lekarsko drustvo, zatim Srpsku-americku advokatsku komoru i Americko-srpsko udruzenje policajaca.

Medju njima je bilo dosta americkih visokih zvanica, posebno iz Republikanske stranke, a bilo je i dosta Srba:

najljepsi je na svijetu moj rodni kraj

No comments:

Post a Comment